AUTOBELETTERING EN CARWRAP

Autobelettering is als het ware het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal door een sprekende autobelettering snel toenemen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Potentiële klanten maken op ongedwongen wijze kennis met uw bedrijf.


Carwrappen betekent letterlijk vertaald: auto inpakken. Wij geven uw auto een andere look… Te denken valt o.a. aan het gebruik van de populaire matfolies: wit en zwart. Echter zijn er ook metallic folies te leveren. En deze is sinds kort ook in fraaie matte uitvoering verkrijgbaar. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van full color prints. Deze maken het mogelijk om fotoafbeeldingen of beelden met kleurverloop toe te passen.

Ons creatief team zorgt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Een sumiere autobelettering is nog altijd een lust voor het oog. Hoeveel heb je nodig om aandacht te trekken of op te vallen? Soms is het de eenvoud die meer voor zich spreekt. Helder verhaal toch?
Bij een compleet of gedeeltelijk ingepakte auto spreekt men van een carwrap. De meest fantastische kleuren en prints kunnen gekozen worden om een echte eye-catcher te maken van uw bedrijfsauto!