FULL COLOR EN
PLAATPRINT

Wij printen rechtstreeks op de meest uiteenlopende materialen en ondergronden. Hierbij kunt u denken aan het meest gangbare zoals folie en behang… Echter printen wij ook op tafelbladen, plafondplaten, meubelpanelen, deuren en nog veel meer. Wij printen niet alleen enkele stuks, ook grote series kunnen wij in eigen huis produceren. Door onze sneldrogende UV inkten kunnen wij in relatief weinig tijd grote oplages maken, met een minimale droogtijd en een hoge krasvastheid.

Op onze printers kunnen wij alle flexibele materialen printen. Denk hierbij aan folie, behang, canvas, vlaggendoek, peesdoek en posterpapier. Wij hebben zowel een printer met solvent inkt als een printer met UV-inkt. Laat U informeren over de verschillen in kleur en kwaliteit.
Op onze vlakbedprinter kunnen wij allerlei plaatmaterialen printen. Denk hierbij aan forex, meubelpaneel, dibond en acrylaat. Onze plaatprinter kan zowel wit als kleur printen waardoor wij ook op gekleurd basismateriaal kunnen printen. Vraag naar de eindeloze mogelijkheden!