WALLCOVERING, TEXTIELFRAMES EN INTERIEURFOLIES

Wallcovering, textielframes en/of interieurfolies worden veel gebruikt bij restyle. Wallcovering spreekt voor zich: het bedekken van muren. Dit kan op verschillende manieren en met verschillende technieken (denk hierbij aan behang of textielframes). Interieurfolies worden gebruikt om meubilair te wrappen. Denk hierbij aan balies, deuren, kasten, maar ook keukens worden vaak gedaan. Onze designers kunnen voor u een passend ontwerp maken waarbij evt. uw huisstijl geheel wordt geïntegreerd.

Wallcovering kan gebeuren met verschillende soorten behang en folie, afhankelijk van de ondergrond. Het behang heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling achter de rug. Er bestaan inmiddels PVC-vrije soorten. Er is heel veel mogelijk, de enige beperking zijn de muren zelf.
Groot voordeel van het werken met textielframes is dat de peesdoeken eenvoudig gewisseld kunnen worden waardoor in weinig tijd een andere uitstraling behaald kan worden. Handig voor bijv. winkels of horeca die met seizoenswisselingen en/of een wisselend aanbod te maken hebben.
Met interieurfolies kunt u eenvoudig het meubilair en deuren restylen. Het gebruik van interieurfolies is een goed alternatief voor schilderen; het is snel, er wordt schoon gewerkt, het is geurloos en duurzaam. Ook het kostenplaatje is interessant. Wat kunnen wij voor u betekenen?