PANEL DECOR PRINT

Specialist in het printen van meubel- en wandpanelen voor interieurbouw en de meubelindustrie. Tegenwoordig draait alles om sfeer en beleving. Wij geven hier invulling aan voor interieurbouwers, designers en architecten. Wij kunnen op rechtstreeks printen op standaard meubel panelen zoals bijv. Multiplex, Fins berken, melamine spaanplaat en HPL. Door de grenzeloze mogelijkheden ontstaat er creatieve vrijheid… je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk… kijk snel op de website van Panel Decor Print en laat je inspireren…

CREATIEVE VRIJHEID

Alle witte, gekleurde of gestructureerde HPL panelen kunnen wij voorzien van een opdruk. Patronen, kleurverloop, logo of foto, geheel of gedeeltelijk bedrukt… elk ontwerp is mogelijk. Architecten en interieur-designers kunnen al hun creativiteit hier in kwijt.

RELIËF PRINT

Wij bieden tevens de optie om een fraai reliëf te printen, zodat een 3D-effect wordt gecreëerd. Dit zorgt echt voor een verbluffend resultaat en is een bijzondere toevoeging aan de print. Door de variatie in de dikte van de inkt, wordt een echte structuur zicht- én voelbaar.

ONTZORGEN VAN A TOT Z

Heeft u zelf geen mogelijkheden voor plaatbewerking of diktekant afwerking? Of wilt u besparen op transportkosten? Laat ons dan alle bewerkingen uitvoeren en wij leveren u het complete paneel inclusief print en coating. Wij bieden u een one-stop-shopping concept.