GEVEL- EN LICHTRECLAME

Een mooie gevel/lichtreclame zorgt voor een goede eerste indruk van uw bedrijf. Door een gevelreclame weet men u te vinden. Zowel verlicht, onverlicht of aangelicht… Gevelreclame is een duurzame vorm van reclame maken, want een goed geconstrueerde gevelreclame gaat jaren mee. Qua verlichtingsbron is LED de meest gekozen optie, maar ook voor TL verlichting of neon kunt u bij ons terecht. Laat u informeren over de voor- en nadelen! Afhankelijk van uw wensen, maakt onze ontwerpafdeling graag een passend ontwerp voor u.

Een gevelreclame is een verzamelnaam voor verschillende soorten van reclame uitingen, zolang ze maar niet verlicht zijn… Het kan bijvoorbeeld bestaan uit losse (doos)letters, een naamplaat, een banner… Qua materialen is er heel veel mogelijk met metalen en kunststoffen. Indien gewenst kan de reclame altijd aangelicht worden met spots.
Een lichtreclame kan bestaan uit verlichte doosletters of een lichtbak. Doosletters kunnen naar voren of naar achteren verlicht worden; er zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk. Een lichtbak kan vlak op de gevel geplaatst worden, maar ook haaks op de gevel komt veel voor. Er is veel diversiteit in wat gemeentes hierover voorschrijven.
Ook binnen in winkels wordt er veel gebruik gemaakt van verlichte en onverlichte reclames. Deze geven de winkel vaak een chique uitstraling, of trekken extra aandacht naar een bepaald gedeelte in de winkel. Qua uitvoering is ook hier weer alles mogelijk, zowel qua materiaal als uitvoering. Een stukje maatwerk is hier veelal geboden.