BEHANG
gewicht 300 gr/m2

Ons behang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Het behang heeft een grijze achterzijde, waardoor er geen kleurverschil met de achtergrond zichtbaar is. U kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. Het materiaal werkt dankzij de B1-certificering brandvertragend. Het wordt veel gebruikt als wallcovering en decoratie in ziekenhuizen, kantoren, woonkamers, winkels en andere openbare gelegenheden. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Het fijn geweven behang heeft een kras vaste toplaag met PVC-coating. Deze toplaag is waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het behang? Deze verwijder je makkelijk met behulp van een sopje en een vochtige doek.

Naadloos fotobehang met een gigantische printafmeting tot wel H 5 x B 45 mtr uit één stuk. We adviseren je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

LET OP: Binnenmuren moeten voldoende glad en egaal zijn, zodat het aanbrengen van het behang makkelijker gaat en het optimaal kan hechten.

Speelt duurzaamheid een rol bij uw keuze? Kies dan milieubewust voor behang dat geen PVC bevat.