BEHANG
gewicht 300 gr/m2

Er zijn diverse uitvoeringen behang beschikbaar. De meeste soorten behang zijn UV-licht bestendig waardoor de prints nauwelijks verkleuren door de zon. Tevens kan het meeste behang besteld worden met een grijze achterzijde, waardoor er geen kleurverschil met de achtergrond zichtbaar is. Het materiaal werkt dankzij de B1-certificering brandvertragend. Het wordt veel gebruikt als wallcovering en decoratie in ziekenhuizen, kantoren, woonkamers, winkels en andere openbare gelegenheden. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Er bestaat een fijn geweven behang met een krasvaste toplaag door een PVC-coating. Deze toplaag is waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het behang? Deze kun je dan verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Vraag naar deze uitvoering!

Ook hebben we naadloos fotobehang met een gigantische printafmeting tot wel H 5 x B 45 mtr uit één stuk. We adviseren je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.

LET OP: Binnenmuren moeten voldoende glad en egaal zijn, zodat het aanbrengen van het behang makkelijker gaat en het optimaal kan hechten.

Speelt duurzaamheid een rol bij uw keuze? Kies dan milieubewust voor een behang dat geen PVC bevat.